Corona-update: Veiligheid altijd voorop

We volgen altijd de strengste veiligheidsvoorschriften, op de werf én op kantoor. Maar we werken door en helpen onze klanten ook nu heel graag verder. Op de manier waarop jij je het veiligst voelt.

Digitaal vergaderen standaard

De laatste maanden hebben wij in sneltempo geleerd hoe je makkelijk én efficiënt digitaal kan vergaderen. Skype of een Teams-vergadering? Aan jou de keuze! Elkaar treffen op de werf kan natuurlijk ook. Met mondmasker, uiteraard.

Afspraak op kantoor mogelijk

We begrijpen dat het voor sommige gesprekken toch wel de voorkeur geniet om elkaar in het echt te ontmoeten. En dat kan sinds 1 december opnieuw op ons kantoor.

De norm is momenteel dat je alleen moet ‘winkelen’ (tenzij je hulp nodig hebt). Nu, voor de aankoop van goederen met een grote impact op het huishouden of de woning, mag je uitzonderlijk wel met twee personen een afspraak maken. Alle info hierover lees je hier.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Even alle regels op een rij:

  • Afspraak op kantoor enkel mogelijk na afspraak;
  • Maximum twee personen toegelaten;
  • Mondmasker verplicht. We hebben altijd exemplaren ter beschikking;
  • Ontsmettende handgel ter beschikking aan de inkom;
  • Gebruik jouw eigen materiaal.

De huidige maatregelen gelden in principe tot 15 januari 2021. Begin januari komt er een evaluatie. Wij volgen de maatregelen en hopen dat elkaar in 2021 in leukere omstandigheden kunnen treffen.