Klantenverhalen: Arne & Lieve uit Kermt

Sinds eind 2016 hebben Arne Arnauts en Lieve Doucé hun intrek genomen in hun nieuwbouwwoning in Kermt. Ze kozen voor houtskeletbouw als bouwmethode en voor Horemans Houtskeletbouw als bouwbedrijf. Ontdek hier hoe dit koppel de samenwerking met ons hebben ervaren.

Waarom hebben jullie geopteerd voor houtskeletbouw?

“Omwille van drie redenen. Een: het is een heel snelle bouwmethode. Twee: we wilden doorgedreven isoleren. En drie: het is lichter dan een standaardgebouw. We wonen hier nu bijna een half jaar en hebben het ons nog niet beklaagd. Het is een groot verschil in comfort in vergelijking met onze vorige woning. Het voelt gewoon véél warmer aan.”

Hoe ziet jullie woning eruit?

“Onze woning heeft een plat dak en oogt modern. De gevelsteen is bordeaux met hier en daar zwarte toetsen. Voor het metselwerk hebben we gekozen voor dunbedmortel. Aan de voorgevel bevindt zich een carport met plaats voor twee auto’s.”

Hoe zijn jullie eigenlijk terechtgekomen bij Horemans Houtskeletbouw?

“We zijn met een aantal houtskeletbouwbedrijven gaan praten, maar hadden direct het beste gevoel bij Horemans. Waarom? Heel simpel: ze kwam hun afspraken na. Als ze beloven om je binnen een bepaalde termijn een offerte te bezorgen, dan gebeurt het binnen die termijn. Bovendien was hun offerte heel gedetailleerd. Ze stelden ons vragen over zaken waar we zelf nog niet over hadden nagedacht: welke soorten glas, de mogelijke raamkaders, lijmen of metselen … De verschillende gesprekken die we hadden met Sven (Horemans, nvdr) verliepen ook altijd in een aangename sfeer.”

Hoe zouden jullie de samenwerking met Horemans Houtskeletbouw in enkele woorden samenvatten?

“Correct. Vriendelijk. En duidelijk. Dat vat het goed samen.”

“Correct, omdat Horemans altijd zijn afspraken nakwam en eerlijk communiceerde over prijzen. De samenwerking verliep heel vlot: ze waren altijd vriendelijk en dachten samen met ons na over andere mogelijkheden en oplossingen. En duidelijk, omdat ze zeggen waarop het staat. Dat doen ze vanaf de offerte en dat blijven ze doen tot en met de opvolging van de bouw. U hoort het: we zijn echt gelukkig met en in ons huis.”

Wilt u zoals Arne en Lieve ook hét huis bouwen waar u van houdt? Neem contact met ons op.