Klantenverhalen: Ine & Koen uit Genk

Ons doel is het huis waar u van houdt, te bouwen. Afgelopen voorjaar plaatsten we voor Ine Truyen en Koen Smets een houtskeletbouwwoning in Genk. Of we ons doel hebben bereikt? Je komt hier te weten hoe het koppel de samenwerking met Horemans Houtskeletbouw beleefde. 

Waarom hebben jullie gekozen voor de techniek houtskeletbouw?

“Dat had meerdere redenen. Ten eerste: het is een uiterst snelle bouwmethode. Dat was voor ons een groot voordeel, want we huurden nog tijdens de werken. Daarnaast konden we veel van de technieken zélf installeren. Toch wel een besparing op het totale kostenplaatje! Tenslotte vinden we het ecologische aspect erg belangrijk. Dan is houtskeletbouw logischerwijs de voor de hand liggende keuze. Zeker ook omdat we bij de binnenafwerking willen werken met ecologische materialen. Met andere woorden: we kozen voor een zo energiezuinig mogelijk huis tegen een minimum aan investering.”

We kozen voor een zo energiezuinig mogelijk huis tegen een minimum aan investering.


Wonen jullie in een klassieke of moderne woning?

“We hebben gekozen voor een hedendaagse woning. Er zijn weinig uitgesproken elementen, maar we kozen wel bewust voor enkele accenten: kastanjehouten ramen, houten gevelbekleding die vooral aan de voorzijde opvallend is, en een asymmetrisch dak.”

Hoe zijn jullie terechtgekomen bij Horemans Houtskeletbouw?

“Via via werd Horemans Houtskeletbouw ons aangeraden. Al tijdens de verkennende gesprekken waren we aangenaam verrast. Sven (Horemans, nvdr) ontving ons namelijk warm én gastvrij. Bovendien nam hij uitgebreid de tijd om de offerte te verduidelijken en dieper in te gaan op al onze vragen. Eigenlijk waren we vooral op zoek naar een partner die een strakke en duidelijke timing garandeerde. En dat was geen enkel probleem voor Sven!”

Vat eens samen hoe jullie de samenwerking met Horemans Houtskeletbouw hebben ervaren.

“In ‘t kort: professioneel, klantgericht, een warme en persoonlijke benadering, flexibel, altijd bereikbaar per telefoon of mail, én een fijne samenwerking met de werknemers op het terrein en op het bureau. We zijn bijgevolg enorm tevreden van Horemans én ons huis. Valt het op?”

Wilt u ook hét huis bouwen waar u van houdt? Neem contact met ons op.