Horemans bestaat 38 jaar

Terug naar het overzicht

Van Achtertuin tot Familiebedrijf: Horemans' Succesverhaal

Horemans Houtskeletbouw is een sterk familiebedrijf met stevige wortels die zelfs teruggaan tot begin 1984. Toen startte Danny Horemans in Meeuwen – vanuit een kleine werkplaats in de achtertuin van het huis van zijn ouders – met Schrijnwerkerij Horemans als éénmanszaak. Dat beginjaar bouwde Danny al zijn eerste houtskeletwoning. De zaken gingen goed en geregeld werd er uitgebreid.

Groei en Specialisatie: Transformatie tot Houtskeletbouw Expert

Het timmer- en schrijnwerkersbedrijf met nevenactiviteit houtskeletbouw groeide uit tot een bloeiende algemene bouwonderneming. Maar geleidelijk verschoof de focus door zich te specialiseren in de innovatieve bouwmethode houtskeletbouw. Een vooruitstrevende visie was dan ook altijd al een huiskenmerk van Horemans Houtskeletbouw.

40 Jaar van Kwaliteit en Vertrouwen

Het resultaat van hard werken en succesvolle projecten vertaalde zich in 2002 in een verhuis naar een nieuw bedrijfsgebouw in Oudsbergen. Een nieuwe mijlpaal was toen in 2003 Danny’s zonen Sven en Wim Horemans als tweede generatie aan het roer kwamen van het bedrijf.

Vandaag is Horemans Houtskeletbouw met zijn sterke geschiedenis van bijna 40 jaar visie en vakmanschap een garantie voor bouwen met een hoge kwaliteit en een persoonlijke aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze meer dan 700 tevreden klanten en danken hen voor hun vertrouwen om met ons te bouwen. Dat sterkt ons om op dezelfde weg te timmeren aan de toekomst van Horemans Houtskeletbouw.