VIER DECENNIA VAN EXCELLENTIE EN INNOVATIE

Terug naar het overzicht
Vier decennia van excellentie en innovatie

Horemans viert 40 jaar van vakmanschap en toewijding

Bij Horemans Houtskeletbouw, een toonaangevend bedrijf in vakmanschap en innovatie, markeren wij met trots een mijlpaal van 40 jaar in de industrie. Sinds de oprichting hebben wij gestreefd naar excellentie en klanttevredenheid, met een focus op het leveren van hoogwaardige diensten en duurzame bouwoplossingen!

Dit jubileum symboliseert niet alleen de groei en evolutie van ons, maar ook de voortdurende toewijding aan het overtreffen van de verwachtingen van klanten.

Horemans viert jaar

Een reis van groei en
uitmuntendheid

Gedurende de afgelopen vier decennia hebben wij een indrukwekkende reis afgelegd, gekenmerkt door groei, vooruitgang en baanbrekende prestaties op het gebied van houtskeletbouw. Van bescheiden beginjaren tot een gevestigde naam in de sector, heeft ons team zijn expertise uitgebreid en zijn portfolio aangevuld met opvallende projecten en innovatieve constructies.

Dit jubileum biedt de gelegenheid om terug te kijken op deze succesvolle reis en vooruit te kijken naar nieuwe uitdagingen en kansen.

een reis van groei en uitmuntendheid

Dankbaarheid en vooruitzichten
voor de toekomst

Het 40-jarig jubileum is een moment van dankbaarheid en erkenning voor alle klanten, partners en medewerkers die hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf. Met een stevige basis van ervaring, toewijding en passie voor houtskeletbouw staan wij klaar om de komende jaren nieuwe mijlpalen te bereiken.

Wij kijken vol vertrouwen uit naar verdere groei, innovatie en het blijven leveren van hoogwaardige en duurzame bouwoplossingen aan onze klanten.

dankbaarheid en vooruitzichten voor de toekomst