Voor jouw houtskeletbouw halen we al ons vakmanschap boven.

Om de houtskeletwoning van je dromen te bouwen, hebben we heel wat kennis, ervaring en vakmanschap in huis. Ons vaardig en veelzijdig Horemans team is dan ook van vele markten thuis. Zo maken we niet alleen de houtconstructie en alle ander houtwerk, maar zorgen we daarnaast met evenveel expertise ook voor de gevelbekleding, het metselwerk, het pleisterwerk en de isolatie.

Houtskeletbouw

Als je denkt aan wonen zoals jij het écht wil, dan denk je aan een fijn, kwaliteitsvol huis. Een echte thuis dat comfortabel aanvoelt en gezellige warmte biedt. Houtskeletbouwwoningen hebben al eeuwen al die kwaliteiten, maar beantwoorden vandaag nog aan een aantal andere vereisten.

Gevelbekleding

Hoeft het nog gezegd dat houtskeletbouw niet alleen zeer duurzaam is, maar ook dat er veel mogelijkheden zijn om perfect naar je wensen te bouwen? Zo denken mensen vaak dat ze dan rekening moeten houden met heel wat beperkingen. Bijvoorbeeld op het vlak van gevelbekleding. Maar het tegendeel is waar.

Metselwerk

Houtskeletbouw is dan wel een innovatieve bouwmethode, toch kunnen we jouw gevel afwerken in gevelmetselwerk. Dat metsten en verankeren we dan rond de houtskeletbouw. Bij Horemans staan we vakkundig in voor verschillende types metselwerk (traditioneel metselwerk, verlijmd metselwerk, smalle gevelstenen).

Pleisterwerk

Of je op jouw houtskeletbouw een pleister kan laten plaatsen? Ja hoor, perfect. Een mooie pleister naar jouw smaak als afwerking behoort zeker tot de opties. Daarbij zijn verschillende systemen mogelijk waarbij we het pleistersysteem aanbrengen op een ‘pleisterdrager’.

Isolatie

Houtskeletbouw is bijzonder geschikt om een energiezuinige woning te bouwen. De combinatie van de natuurlijke eigenschappen van hout en de specifieke isolatiemogelijkheden van de bouwmethode maken houtskeletbouw ideaal om optimaal te isoleren.