U bent hier:
houtskeletbouw
>
houtskeletbouw gevelbekleding

Welke gevelbekleding kies jijvoor je houtskeletbouw?

Jouw huis, jouw thuis. Daarin wil je fijn wonen én dat wil je graag zien. Ook van de buitenkant. De gevelbekleding is dus heel belangrijk. Bij houtskeletbouw zijn er tal van mogelijkheden om ook dat perfect naar je wensen te maken.

Gevelbekleding perfect naar jouw smaak.

Zie je graag een houten gevelbekleding? Gaat je voorkeur naar gevelplaten of pleister voor de talloze kleurmogelijkheden. Of kies je eerder voor de Vlaamse klassieker: een gemetste of gelijmde gevelsteen? Vooral voegloze gevelstenen winnen recent aan populariteit.
Maar ook een combinatie van hout met gevelstenen kan en geeft het karakter van je woning een natuurlijke, warme toets. Zo zijn vandaag ceder, padoek en daarnaast ook thermisch veredelde houtsoorten vandaag vrij populair.
Plaatmateriaal als gevelbekleding heeft enkele belangrijke voordelen. Het zijn lichte, sterke materialen die heel wat praktische flexibiliteit bieden. Zo kan je op het vlak van esthetiek kiezen uit een zeer brede waaier kleuren, motieven en vormen. Verder zijn er een aantal technische voordelen zoals de quasi ongevoeligheid van de toplaag voor weersomstandigheden en het grote onderhoudsgemak.
Kies gewoon de gevelbekleding naar jouw persoonlijke smaak. En natuurlijk mooi gecombineerd met je ramen en deuren. Bij Horemans garanderen we je de perfecte buitenafwerking. We werken dan ook enkel met hoogwaardige merken.

Enkele recente houtskeletbouwprojecten

Of onze klanten tevreden zijn? Dát vertellen wij niet. Maar wel zijzelf!
Want ook ná de oplevering van hun houtskeletbouw hebben ze het bij ons nog voor het zeggen.
Graag vrijblijvend adviesvoor jouw houtskeletwoning?
Hoe zie jij je droomgevel?